Over ons
Bekende naam, bekende gezichten en toch nieuw...

Na jarenlang op de achtergrond betrokken te zijn bij Chow-Pe's Shar-Pei (sinds 1994), hebben wij besloten om per 1 januari 2008 het stokje definitief over te nemen en een nieuwe start te maken. Sinds 1992 zijn wij in de ban van dit geweldige ras. Wij zijn aspirant fokker bij de Shar-Pei Club Nederland (SCN) en zullen dus in de (nabije) toekomst fokken volgens de reglementen van de SCN. Al onze Shar-Pei's worden aangekeurd bij de SCN. Daarnaast zijn wij geregistreerd bij de Raad van Beheer op kynologisch gebied in Nederland en de FCI.

Wij zijn pure liefhebbers van dit geweldige ras. Onze honden (zullen) worden geïmporteerd vanuit Amerika, met uitzondering van onze Chevy wie een Amerikaan is met een IJslands paspoort. Voorafgaand aan de import van onze honden gaat heel veel tijd en energie zitten in onderzoek naar gezonde bloedlijnen en juiste type Shar-Pei. Ons uiteindelijke doel is om in de nabije toekomst een nestje Shar-Pei's voort te brengen uit gezonde bloedlijnen en met een overweldigend karakter. Schoonheid is voor ons van secundair belang.

Desondanks hebben onze Shar-Pei's zich de afgelopen jaren in en buiten de showring reeds bewezen. Wij hebben inmiddels meerdere Shar-Pei's (Nederlands) Kampioen gemaakt en zelfs twee voortgebracht, namelijk:

Ned. Kamp. Chow-Pe's Sunrise Jubilee JW'99 CW'99, en
Ned. Kamp. Chow-Pe's Before Sunrise CW'00.

Daarnaast hebben beide dames in respectievelijk 1999 en 2000 de Clubmatch van de SCN gewonnen en daarmee de titel Clubwinner op hun conto geschreven. Dit is een unicum in de geschiedenis van de SCN!!! Vanzelfsprekend zijn wij uitermate trots op deze uitmuntende resultaten van onze dames! Echter het belangrijkste voor ons is dat beide dames thans bijna 11 jaar nog immer gezond, gelukkig en zeer geliefd zijn.

Wij hopen dat u met veel plezier onze website zal bekijken en uiteraard staat het u vrij om een berichtje achter te laten in ons gastenboek.

Groetjes, Jerry Kok