BISS. CH. CHOW-PE'S SUNRISE JUBILEE JW'99 CW'99


Sire: Dutch Ch. Shengli Beyond Imagination
Dam: Jade East Ching-Ching

Maggie is een door onszelf gefokt teefje, welk wij hebben aangehouden. Ze is slechts selectief uitgebracht op shows, daar showen niet haar ding is. Desondanks heeft ze in slechts 9 shows de titels Nederlands Kampioen, Jeugdwinster en Clubwinner behaald. Momenteel geniet onze, bijna 11 jarige, dame van haar welverdiende "oude" dag.

Ze was nog maar net 11 maanden jong, toen Maggie Beste van het Ras op de Clubmatch van de Shar-Pei Club Nederland werd in 1999 en behaalde daarmee officieus de titel Clubwinner 1999. Een jaar later (in 2000) werd ze tweede achter haar volle zus
Ned. Kamp. Chow-Pe's Before Sunrise CW'00, wie toen Beste van het Ras werd en de titel Clubwinner 2000 behaalde. Hiermee hebben beide zusjes een unieke prestatie geleverd in de geschiedenis van de SCN!

Helaas heeft Maggie nimmer pups voortgebracht. Bij onze eerste poging om een nestje van Maggie te krijgen, middels een kunstmatige inseminatie met "frozen semen" van een absolute topreu uit Amerika, liep zij helaas een zeer zware baarmoederontsteking. Hierdoor moesten wij haar laten steriliseren, anders zou het anders zijn afgelopen. Deze keuze was uiteindelijk dus een hele makkelijke beslissing voor ons.